

## PRAYER RETREAT (1 $^{\rm ST}$ EDITION, 22 $^{\rm ND}$ – 24 $^{\rm TH}$ MARCH, 2024)

Fasting: 22<sup>nd</sup> – 24<sup>th</sup> (6am - 6pm)

AGENDA

SN	ACTIVITY	TIME	DURATION	COORDINATOR
		DAY ONE		
1	Arrival	06:00pm		
2	Dinner	07:00pm	1hr	Nene/Zippy
3	Introduction/ Goal	08:00pm	1hr	Jolivette
4	Praise	09:00pm	30mins	Fule
5	Bible study: Gifts/Fruits of the Holy Spirit	09:30pm	1hr	Tracy
6	Worship session	10:30pm	30 mins	Emmanuella
7	Prayer of Thanksgiving/Mercy	11:00pm	1hr 10mins	Nina/Pelagie
8	Bedtime	12:30am		
	n	AY TWO		
_			4.1	5 1
1	Worship Session	08:00am	1hr	Rudy
2	Bible Study: The Love of God	09:00am	1hr	Nene
3	Prayer: Ability to love and trust God	10:00am	1hr	Claire
4	Topic 1: Trusting God for Emotional Healing After Numerous Heartbreaks	11:00am	1hr	Tracy
5	Experience Sharing	12:00pm	1hr 30mins	Kercie
6	Prayer for revival and healing	01:30pm	30mins	Schneider
7	Break	02:00pm	2hrs	
8	Topic 2: Single and Waiting in His Presence	04:00pm	1hr	Jolivette
9	Prayer: Patience and obedience	05:00pm	1hr	Rita
10	Topic 3: Understanding the Concept of Submission in Marriage as a 21 <sup>st</sup> Century Woman	06:00pm	1hr	Zippy
11	Dinner	07:00pm	1hr 30mins	Nene
12	Topic 4: Discerning Spiritual Seasons	08:30pm	1hr	Jolivette
13	Prayer for spiritual alignment	09:30pm	30mins	Mechi
14	Discussions	10:00pm	1hr	Fule
15	Worship	11:00pm	30mins	Larissa
15	Prayer of thanksgiving	11:30pm	45mins	Camilla/ Adams
16	Bedtime	12:30am		



DAY THREE						
1	Online Service	08:45am	1hr 30mins	Tracy		
2	Last Words	10:15am	1hr	Jolivette		
3	Departure	12:00pm				

## **Attendants**

<ol> <li>Jolivette</li> <li>Tracy</li> <li>Florina</li> <li>Rudy</li> <li>Pelagie</li> <li>Zipporah</li> <li>Kercie</li> <li>Rita</li> <li>Emmanuella</li> </ol>	11.Claire 12.Nina 13.Fule 14.Camila 15.Adams 16.Schneider 17.Pelagie 2 18.Emmanuella 2 19.Larissa
10.Mechi	20.Kercie